Wilt u deze activiteit toevoegen aan uw assortiment? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u een verhuurbedrijf van attracties en spellen? Dan weet u als geen ander dat meegaan met de trends en ontwikkelingen erg belangrijk is. Afgelopen jaar heeft het dartvoetbal zijn intrede gemaakt en nu is het de beurt aan FOOTPOOL & HOCKEYPOOL. Ook voor activiteitencentra, bedrijven, verenigingen of poolcafe's is het kopen van een professionele en kwalitatief goede footpooltafel en/of hockeypooltafel een leuke aanvulling!

Aangezien wij de volledige productie in eigen beheer hebben kunnen wij rekening houden met uw specifieke wensen. Voor meer informatie, een demonstratie of prijzen neem vrijblijvend contact met ons op.

VASTE EN DEMONTABELE POOLTAFELS :

Wij maken de tafels in 2 verschillende versies. Een vaste tafel die op een vaste plek op een locatie komt te staan, bijvoorbeeld in sporthallen, activiteitencentrums en verenigingen. En een demontabele versie voor organisaties waarbij het handig is dat de tafel snel in- en uit elkaar gehaald kan worden (zonder gereedschap), denk hierbij aan verhuurbedrijven.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over dat type tafel.

kopen demontabele tafelkopen vaste tafel

SPECIFICATIES

Voor alle type tafels gelden dezelfde afmetingen: 4,6 x 2,5 meter.

technische gegevens

 

Tags & Trefwoorden: voetbal, hockey, voetbalspel, hockeyspel, familiespel, verhuur, familiedag, sporten, voetbalhype, makkelijk, goedkoop, scherpe prijs, dagje weg, uitje, attractie, nieuw, sportdag, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsborrel, bedrijfsactiviteit, opbouwen, afbreken, transport, begeleiding, kinderen, kinderfeest, voetbalclub, hockeyclub, voetbalvereniging, hockeyvereniging, sportactiviteiten, sportcentrum, introductiekamp, intro's, camping, animatie.