HOCKEYPOOL

Combineer hockey met poolen en je hebt een gloednieuw hockeyspel: HOCKEYPOOL!

 

Met hockeypool organiseert u een leuke, sportieve en uitdagende hockeyactiviteit voor uw (sport)vereniging, bedrijf, familieweekend of ander evenement. Het principe is exact hetzelfde is als bij het footpool alleen dit spel speelt u uiteraard met een hockeystick en hockeyballen! In de wanden van de speeltafels zit een ingebouwde hockeybalk waardoor de bal goed terugkaatst.

 

Hockeypool is nog niet bekend in Nederland. Hierin zijn wij UNIEK en de enige die deze activiteit aanbieden.
Tof, nieuw, uitdagend en voor alle leeftijden gegarandeerd plezier!

 

De afmetingen van tafel zijn zo gekozen dat de tafel zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. Hierdoor is 'slecht weer' geen enkel probleem meer. Het spel wordt gespeeld met 16 speciale hockeypool ballen: 7 oranje, 7 gele, 1 zwarte en 1 witte hockeybal. De witte hockeybal gebruikt u als 'cue' bal waarmee u tegen de andere ballen aan pushed. Het is de bedoeling dat u eerder dan de tegenstander alle ballen van uw kleur hebt weg gespeeld. Tot slot moet de zwarte bal gescoord worden in een willekeurige pocket.

 

Wilt u meer weten over het hockeypool of wat wij u hierin kunnen aanbieden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

SPECIFICATIES:

Lengtel: 460 cm
Breedte: 250 cm
Hockeyballen: 1 wit, 1 zwart, 7 oranje en 7 geel.
Hockeypockets: 6 stuks

 

De speeltafels zijn volledig handgemaakt en van topkwaliteit. Door middel van het eenvoudige 'click-systeem' kunt u de tafel zelf in elkaar zetten. De hockeypooltafel is dus zeer snel gereed voor actie! Uiteraard bouwen wij de tafel ook graag voor u op. Tevens kunnen wij (op aanvraag) begeleiding bij het spel regelen. Door de eenvoud van de tafels kunnen wij deze activiteit tegen zeer voordelige tarieven aanbieden.

 

U kunt Hockeypool op 2 verschillende manieren bij ons huren: