Hockeypool huren

WAT IS HOCKEYPOOL?

Combineer hockey met poolen en je hebt een gloednieuw hockeyspel: HOCKEYPOOL.

Met hockeypool organiseert u een leuke, sportieve en uitdagende hockeyactiviteit voor uw (sport)vereniging, bedrijf, familieweekend of ander evenement. Het principe is exact hetzelfde is als bij het footpool alleen dit spel speelt u uiteraard met een hockeystick en hockeyballen! In de wanden van de speeltafels zit een ingebouwde hockeybalk waardoor de bal goed terugkaatst.

Hockeypool is nog niet bekend in Nederland. Hierin zijn wij UNIEK en de enigste die deze activiteit aanbieden. Tof, nieuw, uitdagend en voor alle leeftijden gegarandeerd plezier!

Wilt u meer weten over hockeypool of wat wij u hierin kunnen aanbieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Binnen & buiten

De afmetingen van tafel zijn zo gekozen dat de tafel zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. Hierdoor is 'slecht weer' geen enkel probleem meer.

Het spel wordt gespeeld met 16 speciale hockeypool ballen: 7 oranje, 7 gele, 1 zwarte en 1 witte hockeybal. De witte hockeybal gebruikt u als 'cue' bal waarmee u tegen de andere ballen aan pushed. Het is de bedoeling dat u eerder dan de tegenstander alle ballen van uw kleur hebt weg gespeeld. Tot slot moet de zwarte bal gescoord worden in een willekeurige pocket.

SPECIFICATIES:

Lengte: 460 cm
Breedte: 250 cm
Hockeyballen: 1 wit, 1 zwart, 7 oranje en 7 geel.

De speeltafels zijn volledig handgemaakt en van topkwaliteit. Door middel van het eenvoudige 'click-systeem' zijn de tafels binnen no time in elkaar gezet zonder dat daarbij gereedschap nodig is. De hockeypooltafel is dus zeer snel gereed voor actie! Uiteraard bouwen wij de tafel voor u op.

De hockeypooltafel bestaat uit verschillende delen die door vrijwel elke deur en in iedere lift passen. Een teambuildingsactiviteit op de 8e etage van het bedrijfsgebouw is dus ook mogelijk.

HUURMOGELIJKHEDEN:

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief het opbouwen/afbreken. Reiskosten zijn hierbij niet inbegrepen, hiervoor rekenen wij €0,45 per gereden kilometer.

Begeleiding bij de hockeypooltafel kan door ons verzorgd worden. Hiervoor rekenen wij een meerprijs van €25,00 per uur voor 1 persoon begeleiding. Afhankelijk van het aantal gewenste uren begeleiding wordt de totaalprijs berekend.

*Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

PERSONALISEREN:

Wilt u met deze leuke sportactiviteit tevens uw eigen bedrijf of product promoten? Wij bieden de mogelijkheid om op een leuke, mooie en zeer prijsvriendelijke manier uw bedrijf te promoten d.m.v. site-boarding met daarop o.a. uw logo en bedrijfsgegevens. 

HOCKEYPOOL SKILLS:

#footpool #hockeypool #locaties #beachfabriek #optisport #footpool #soccerpool #entertainment #futpool #party #eventplanner #event #partyidea #teambulding #soccer #branding #football #events #eventspace #saturdaynight #saturday
#hockeypool #hockey #gezelligheid #pool #spel
#sport #fitness #gym #training #fit #workout #motivation #active #adidas #nike #lifestyle #healthy #work #look #muscle #style #fun #sports #healthylifestyle #fitnessmotivation #instafit #life #health #best #happy #football #fussball #passion #game #gaming #gamer #games #play #winning #sports #win #fun #playing #playinggames #winner #soccer #funny #subscribe #gameplay #gamers #gametime