WAT IS FOOTPOOL?

Een nieuwe voetbalhype waarbij voetbal gecombineerd wordt met poolen: FOOTPOOL!

Bent u op zoek naar een nieuwe, sportieve en uitdagende sportactiviteit voor uw (sport)vereniging, bedrijf, familieweekend of ander evenement? Dan is footpool uiterst geschikt!

U speelt footpool hetzelfde als op een normale pooltafel alleen nu voetballend en op een XXL-pooltafel. Door de eenvoud en de rust waarmee het spel gespeeld wordt is footpool geschikt voor alle leeftijden!

Footpool is al enorm bekend in het buitenland! In sommige landen wordt er zelfs al een Championship Footpool gespeeld. Het is ook bekend onder andere benamingen zoals: poolvoetbal, voetbalbiljart, poolsoccer, poolball, biljartvoetbal en snookpool. 

Wilt u meer over Footpool weten of wat wij u hierin kunnen aanbieden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Binnen & buiten

Is het weer op de dag van uw evenement wat minder? Geen probleem! De afmetingen van tafel zijn zo gekozen dat deze zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. U bent dus niet weersafhankelijk.

Het spel wordt gespeeld met 10 speciale ballen: 4 groene, 4 oranje, 1 zwarte en de witte voetbal waarmee je tegen de andere ballen trapt, lobt of stift. Het is de bedoeling dat u eerder dan de tegenstander alle ballen van uw kleur hebt weg gespeeld en tot slot de zwarte bal weet te scoren.

SPECIFICATIES:

Lengte: 460 cm
Breedte: 250 cm
Ballen (Nike): 1 wit, 1 zwart, 4 groen en 4 oranje.

De speeltafels zijn volledig handgemaakt en van topkwaliteit. Door middel van het eenvoudige 'click-systeem' zijn de tafels binnen no time in elkaar gezet zonder dat daarbij gereedschap nodig is. De footpooltafel is dus zeer snel gereed voor actie! Uiteraard bouwen wij de tafel voor u op.

De footpooltafel bestaat uit verschillende delen die door vrijwel elke deur en in iedere lift passen. Een teambuildingsactiviteit op de 8e etage van het bedrijfsgebouw is dus ook mogelijk.

HUURMOGELIJKHEDEN:

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief het opbouwen/afbreken. Reiskosten zijn hierbij niet inbegrepen, hiervoor rekenen wij €0,45 per gereden kilometer.

Begeleiding bij de footpooltafel kan door ons verzorgd worden. Hiervoor rekenen wij een meerprijs van €25,00 per uur voor 1 persoon begeleiding. Afhankelijk van het aantal gewenste uren begeleiding wordt de totaalprijs berekend.

*Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

PERSONALISEREN:

Wilt u met deze leuke sportactiviteit tevens uw eigen bedrijf of product promoten? Wij bieden de mogelijkheid om op een leuke, mooie en zeer prijsvriendelijke manier uw bedrijf te promoten d.m.v. site-boarding met daarop o.a. uw logo en bedrijfsgegevens. 

FOOTPOOL SKILLS:

#footpool #hockeypool #locaties #beachfabriek #optisport #footpool #soccerpool #entertainment #futpool #party #eventplanner #event #partyidea #teambulding #soccer #branding #football #events #eventspace #saturdaynight #saturday
#hockeypool #hockey #gezelligheid #pool #spel
#sport #fitness #gym #training #fit #workout #motivation #active #adidas #nike #lifestyle #healthy #work #look #muscle #style #fun #sports #healthylifestyle #fitnessmotivation #instafit #life #health #best #happy #football #fussball #passion #game #gaming #gamer #games #play #winning #sports #win #fun #playing #playinggames #winner #soccer #funny #subscribe #gameplay #gamers #gametime