Footpool & Hockeypool bij Introductieweek ICA op HAN Nijmegen

Vorige week woensdag 30 augustus heeft het footpool & hockeypool zijn intrede gemaakt bij de intro van ICA op het technovium van de HAN.

 

De organisatie van de introductie heeft de speeltafels verwerkt in een speurtocht. In hun eigen kantine in het technovium, op de 4e etage, stond footpool en hockeypool op de deelnemers te wachten. De studenten hadden op deze manier meteen hun nieuwe plek voor de komende jaren gezien. Beide spellen zijn rustig en laagdrempelig waardoor er ook een drankje gedronken kon worden terwijl ze aan het spelen waren.

 

* Voor meer foto’s van dit evenement klik hier

 

Tags & Trefwoorden: voetbal, hockey, voetbalspel, hockeyspel, familiespel, verhuur, familiedag, sporten, voetbalhype, makkelijk, goedkoop, scherpe prijs, dagje weg, uitje, attractie, nieuw, sportdag, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsborrel, bedrijfsactiviteit, opbouwen, afbreken, transport, begeleiding, kinderen, kinderfeest, voetbalclub, hockeyclub, voetbalvereniging, hockeyvereniging, sportactiviteiten, sportcentrum, introductiekamp, intro’s, camping, animatie, ICA, kernteam, HAN, Nijmegen.