FOOTPOOL bij Halloween koopzondag Wijchen

Op zondag 29 oktober stond de koopzondag in Wijchen in het teken van Halloween. Door het centrum stonden halloweenspelletjes opgesteld waaronder ook het FOOTPOOL. Deze was te vinden op het marktplein met daar omheen reuze pompoenen en spookjes!

 

Na een griezelige, regenachtige en stormachtige nacht met een uurtje langer slapen was de griezelige koopzondag in Wijchen aangebroken. Het was voor het eerst dat er gegriezeld zou worden tijdens de koopzondag in Wijchen. Op een paar kleine regenbuitjes na, waar je nauwelijks nat van werd, had BROSIS events de footpooltafel opgebouwd en de spookjes en pompoenen opgeblazen. Al voor klokslag 13.00 uur stonden er kinderen en ouders te kijken. Wat is dat toch? En mogen we er al op? In ieder geval genoeg enthousiasme om te beginnen…

 

De heks (die de footpooltafel deze middag ging begeleiden) werd geïnstrueerd en al snel kon het spel beginnen. Van 13.00 uur tot 17.00 uur is de footpooltafel constant in gebruik geweest. Kinderen en ouders waren erg enthousiast. Er werd met z’n tweeën gespeeld, tegen elkaar en ook papa’s deden mee met hun kinderen. Nadat er twee uitgespeeld waren stonden er alweer nieuwe spelers klaar om de tafel op te gaan.

 

Ook bij dit evenement waren er rondom de footpooltafel reclameboardingen te zien. Voor ondernemers een leuke, nieuwe manier om de naamsbekendheid te vergroten en het bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Het marktplein was hiervoor een mooie locatie met voldoende ruimte. In de Touwslagersbaan en Burchtstraat waren oud-Hollandse griezelspelen te vinden die door heksen werden begeleid en in de marktpromenade kon er geknutseld worden. De winkels die open waren, waren erg leuk aangekleed in halloweensfeer. Het was ondanks het koude weer een geslaagde, griezelkoopzondag in Wijchen!

 

* Voor meer foto’s van dit evenement KLIK HIER

Tags & Trefwoorden: voetbal, hockey, voetbalspel, hockeyspel, familiespel, verhuur, familiedag, sporten, voetbalhype, makkelijk, goedkoop, scherpe prijs, dagje weg, uitje, attractie, nieuw, sportdag, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsborrel, bedrijfsactiviteit, opbouwen, afbreken, transport, begeleiding, kinderen, kinderfeest, voetbalclub, hockeyclub, voetbalvereniging, hockeyvereniging, sportactiviteiten, sportcentrum, introductiekamp, intro’s, camping, animatie, kermis, middelaar, ondernemers.