BROSIS events op Kermis Middelaar

Op zondag 17 september 2017 vond de tweede editie van de ‘nieuwe’ Middelaarse kermis plaats. Met zo’n 700 bezoekers een zeer geslaagde dag.

 

De afgelopen jaren was gebleken dat het voor de echte kermisattracties niet meer rendabel was om in Middelaar op het kermisterrein te staan. Maar wat is een dorp zonder kermis? Dit konden ze in Middelaar niet laten gebeuren. Een aantal enthousiaste inwoners zijn bij elkaar gaan zitten en hebben het ‘nieuwe’ kermisconcept bedacht. Per kind wordt er een toegangsbandje gekocht waarna ze een terrein op kunnen, vol met allerlei spellen, attracties en activiteiten. De kinderen mogen hier dan de hele dag onbeperkt gebruik van maken.

 

Dit jaar waren ook twee speeltafels aanwezig van BROSIS events. Eentje waarop het FOOTPOOL gespeeld werd en de andere met het HOCKEYPOOL. De jeugd heeft de hele dag fulltime gebruik gemaakt van de speeltafels.

 

Een in het oog springend concept bij de speeltafels was de reclameboarding rondom. Plaatselijke ondernemers zijn voorafgaand aan het evenement benaderd met de mogelijkheid om reclame te maken voor hun onderneming. Een leuke maar vooral nieuwe manier om de naamsbekendheid te vergroten en het bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Vergelijkbaar met een reclamebord langs een veld alleen nu verplaatsbaar en op meerdere evenementen (op diverse locaties) inzetbaar. De boarding is na plaatsing eigendom van de ondernemers waardoor het tevens voor andere doeleinde te gebruiken is.

 

Het was een zeer geslaagde dag. Voor BROSIS events, de organisatie van de kermis maar het aller belangrijkste, voor de bezoekers van de kermis!

 

* Voor meer foto’s van dit evenement klik hier

 

 

Tags & Trefwoorden: voetbal, hockey, voetbalspel, hockeyspel, familiespel, verhuur, familiedag, sporten, voetbalhype, makkelijk, goedkoop, scherpe prijs, dagje weg, uitje, attractie, nieuw, sportdag, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsborrel, bedrijfsactiviteit, opbouwen, afbreken, transport, begeleiding, kinderen, kinderfeest, voetbalclub, hockeyclub, voetbalvereniging, hockeyvereniging, sportactiviteiten, sportcentrum, introductiekamp, intro’s, camping, animatie, kermis, middelaar, ondernemers.